Hamko tiedottaa

Ammattikorkeakoulu-uudistuksen vaikutusten arviointi -kysely opiskelijoille / Survey about the effects of the UAS reform

Miten opintotarjonta, opetuksen laatu ja työelämälähtöisyys ovat kehittyneet ammattikorkeakoulussasi? Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa ammattikorkeakoulujen kehittämiseen. Tuloksia hyödynnetään ammattikorkeakoulu-uudistusten vaikutusten arvioinnissa, joka valmistuu kesäkuussa 2018.

...

Lue lisää

Mikä on mielikuvasi nuorkauppakamarista? Vastaa ja voita!

Suomen Nuorkauppakamarit ry toteuttaa ammattikorkeakouluopiskelijoille kohdennetun kyselyn, jonka tarkoituksena on selvittää mielikuvaa järjestöstä.

 

Kyselyyn vastanneet voivat osallistua arvontaan, jonka voittaja saa pääsylipun Turussa 31.5.-1.6.2017 järjestettävään...

Lue lisää

SAMOK: Pyyntö hallituksen puolivälitarkasteluun: pelastakaa opiskelijaperheet!

Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ja Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) vaativat, että hallitus turvaa puolivälitarkastelussaan opiskelijalapsiperheiden toimeentulon. Järjestöt esittävät yhdessä Väestöliiton kanssa, että hallitus palauttaa opintorahaan huoltajakorotuksen.

...

Lue lisää

HAMKOn toimisto sulkeutuu pääsiäisen ajaksi 14.-17.4. / HAMKO's office closes for Easter 14.-17.4.

Lue lisää

Kela tiedottaa: Muista tarkistaa viime vuoden tulosi ja palauta liikaa maksettu opintotuki ajoissa

Vuoden 2016 opintotukien vapaaehtoiset palautukset on maksettava viimeistään 31.5.2017. Opintotuen saaja voi nyt tarkistaa Kelan asiointipalvelusta opintotuessa huomioon otettavien vuositulojensa ennakkotiedot.

 

Kelan asiointipalveluun (...

Lue lisää

HAMKO myy opiskelijahintaisia lippuja Blockfesteille / HAMKO sells student priced tickets to Blockfest

HAMKOn toimisto Visamäessä myy Blockfest 2017 -lippuja 10%:n opiskelija-alennuksella. Liput ovat myynnissä vain huhtikuun ajan, ja alennuksen saa näyttämällä voimassaolevaa opiskelijakorttia.

 

Lipputyypit ja hinnat:
1 PVÄ – PE...

Lue lisää