Jäsenyyden tai kortin uusiminen

Tämän sivun palvelut ovat sinulle, joka olet jo opiskelijakunnan jäsen, mutta jäsenyytesi ei ole enää voimassa ja haluat maksaa lisää jäsenyyttä tai tilata uuden kortin kadonneen tai rikkoutuneen tilalle.

 

Lukuvuositarra 9/2019 on voimassa 30.9.2019 asti.

 

Jäsenyyden uusiminen

Alla olevan linkin kautta voit uusia opiskelijakunnan jäsenyyden haluamallesi ajalle. Jos et ole varma, onko sinulla vielä maksettua jäsenyyttä jäljellä, ota yhteys opiskelijakuntaan niin tarkistamme asian jäsenrekisteristämme.

 

Jäsenyyden uusiminen tapahtuu seuraavasti:

  • Lähetä linkistä aukeavan lomakkeen välityksellä sähköpostiosoitteesi. HUOM. Sähköpostiosoite tulee antaa samassa muodossa kuin se on jäsenrekisterissämme - testaa siis tarvittaessa molemmat muodot etunimi.sukunimi[at]student.hamk.fi tai etunimi1234[at]student.hamk.fi.
  • Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset uusimaan jäsenyyden. Jos et löydä linkkiä saapuneet-kansiosta, muista tarkistaa roskaposti.

 

Kun olet uusinut jäsenyytesi, voit noutaa tarran joko HAMKOn toimistolta Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksesta tai kumppaniyhdistyksiltämme. Jos et pääse noutamaan tarraa, ota yhteys hamko[at]hamko.fi.

 

 

Jäsenyyden uusimisen aikataulu:

 

Syyslukukauden tai koko lukuvuoden jäsenyyden uusiminen onnistuu heinäkuun alusta lähtien. Saat tällöin opiskelijakorttiisi uuden lukuvuoden/syyslukukauden tarran elokuun alussa, kun olemme saaneet tarrat ja toimistomme aukeaa kesätauon jälkeen. Tiedotamme aina nettisivuillamme tarkan ajankohdan, jolloin toimisto aukeaa kesätauon jälkeen.

 

Kevätlukukauden jäsenyyden maksaminen onnistuu tammikuun alusta lähtien. Jos sinulla ei ole jäsenyyttä voimassa ja uusit jäsenyyden joulukuussa, jäsenyyskausi alkaa jo kuluvasta syyslukukaudesta. Lisätiedot: hamko[at]hamko.fi.

>> Jäsenyyden uusiminen

Jäsenyysajat ja -hinnat vanhoille jäsenille:  
1 lukukausi (0,5 vuotta) 18 €
1 vuosi 31 €
1,5 vuotta 44 €
2 vuotta 57 €
2,5 vuotta 70 €
3 vuotta 83 €

Kortin uusiminen

Avaamme mahdollisimman pian uuden korttitilausväylän, jota kautta voit tilata uuden kortin kadonneen tai hajonneen tilalle. Siihen asti kortin hankkiminen kadonneen tilalle onnistuu parhaiten ottamalla yhteyttä hamko(at)hamko.fi.

 

Uusi kortti kadonneen tilalle maksaa 20 €.