Liity jäseneksi

Liittymällä opiskelijakunnan jäseneksi saat virallisen opiskelijakortin, jolla todistat olevasi opiskelija kaikissa yhteyksissä joissa tätä vaaditaan. Kortilla saat käyttöösi kaikki opiskelijoille tarkoitetut opiskelijaedut (esimerkiksi VR, Matkahuolto sekä kaikki Suomen opiskelijaravintolat). Opiskelijakortti on voimassa koko opintojesi ajan, kunhan maksat opiskelijakunnan jäsenyyden ja päivität korttiin voimassa olevan lukuvuositarran.

 

Jäsentemme käytössä on myös Pivon mobiiliopiskelijakortti. Lue lisää täältä!

 

Huomioithan, että jäsenyytesi on voimassa heti liittymishetkestä. Eli jos liityt joulukuussa lukukaudeksi, saat opiskelijakorttiisi tarran, joka on voimassa tammikuun loppuun asti. Jos haluat jäsenyytesi alkavan vasta seuraavan lukukauden alusta, ota yhteyttä sähköpostitse hamko[at]hamko.fi.

 

Liity jäseneksi täällä

 

Muutama vinkki liittymislomakkeen täyttämiseen blogissamme.

Kortin tilaus

 

• Tarvitset itsestäsi selkeän kasvokuvan  (ohje alla)

• Jotta osaat vastata lomakkeen kysymyksiin, pidä opiskelupaikkasi tiedot saatavilla

• Maksu onnistuu pankkikortilla ja verkkopankissa

 Mikäli tilaus keskeytyy verkkomaksusivun (Paytrail) ollessa jo näkyvissä, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse saadaksemme jäsenyytesi etenemään. 

• Opiskelijakortti saapuu opiskelijakunnan toimistolle noin 2 viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä. Ruuhka-aikoina voi mennä hieman pidempään. Voit tilata korttisi jo ennen opintojen alkua, jolloin se valmistuu nopeammin ja saatat saada sen käyttöön opintojesi alkaessa. Kortin saapumisesta ilmoitetaan koulun sähköpostiin. 

• Kesken jätetty tai väärin täytetty lomake hidastaa opiskelijakortin saamista

Kuvaohjeet

 

Hyvä kuva näyttää selkeästi kasvot edestä eikä sitä ole rajattu tiukasti. Tilauksessa kuva on aina rajattava, vaikka se olisi jo valmiiksi melkein oikean kokoinen.

 

 

Siirry täyttämään lomake omassa ikkunassaan tästä

 

 

Hinnat uusille jäsenille:

 
1 lukukausi (syksy tai kevät) 28 €
1 vuosi 41 €
2 vuotta 67 €
3,5 vuotta  106 €
4 vuotta 119 €

 

Hinnat sisältävät liittymismaksun, kortin valmistuskulut sekä jäsenmaksun.

 

Maksaessasi koko opiskeluajan jäsenyyden kerralla säästät jäsenmaksuissa huomattavasti ja varmistat etujesi jatkumisen koko opiskeluajaksi.

 

Huom! Mikäli sinulla on jo aiemmin tilattu HAMKOn myöntämä opiskelijakortti, sinun tarvitsee vain mahdollisesti päivittää jäsenyytesi ja noutaa korttiisi voimassa oleva lukuvuositarra, ks. jäsenyyden uusiminen

Maksu maksukorteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Myös MobilePay käy maksutapana.

 

Paytrail Oyj

Y-tunnus: 2122839-7

Osoite: Innova 2 Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankkimaksaminen

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Kysyttävää?

Mikäli sinulle tulee maksamiseen, liittymiseen tai korttiin liittyviä kysymyksiä, ota yhteys opiskelijakunnan toimistoon hamko[at]hamko.fi tai +358447221010

 

 

Liity jäseneksi täällä